Vacature - Bedrijfsleider / franchisenemer Marquardt Keukens

Functie;
Bedrijfsleider / franchisenemer Marquardt Keukens

Plaats;
Sint-Maartensdijk (Tholen)

Interessant voor jou!
Dit is echt een geweldige kans voor jou als je, na een flinke inwerkperiode, eigenaar wilt worden van een prachtige nieuwe keukenspeciaalzaak!

Je gaat starten in loondienst als Bedrijfsleider en je kunt na 1-1½ jaar de winkel (500m²) als franchisenemer overnemen.
Als je direct wilt starten als ondernemer is dat uiteraard ook mogelijk.

Het bijzondere is dat de winkel medio december 2021 wordt opgeleverd in een nieuw gebouwd pand. Op een prachtige zichtlocatie.
Je wordt door de organisatie goed en uitgebreid ingewerkt, je kunt gebruik maken van alle kennis en ervaring en zo gedegen ingroeien in de regionale klantenkring. 

Waar ga je werken?
Het gaat om de voormalige locatie van Potter keukens, een regionaal zeer bekende keukenspeciaalzaak, die in december onder de naam Marquardt verder gaat in het nieuwe pand.
Je kunt gebruik maken van alle expertise van het merk Marquardt, je wordt vakkundig begeleid door Marquardt en je gaat werken met de mooiste en beste materialen.

Marquardt heeft momenteel 6 vestigingen in Nederland, maar ze hebben een ambitieus groeiplan. 
De komende jaren wil Marquardt groeien naar 20 a 25 winkels in Nederland. (in Duitsland zijn er al 38 showrooms)

Wat ga je doen?
Je gaat als bedrijfsleider/eigenaar van deze prachtige nieuwe winkel, met naar verwachting ongeveer 13 keukenopstellingen, klanten blij maken, een bescheiden verkoopteam aansturen en vooral schitterende keukens verkopen.

Wat wordt van jou gevraagd?
De investering die je moet doen om eigenaar van deze mooie Marquardt vestiging te worden is gering. Op zich is dat al behoorlijk uniek te noemen.
Wel is het belangrijk dat je op dat moment een financiële buffer hebt van enkele maanden, omdat je natuurlijk wel kosten hebt (huur, personeel, etc.).

Maar draait de winkel naar wens en behoren, zul je al heel snel een goed rendement hebben. Het is erg belangrijk dat je al ervaring hebt in de keukenbranche.
Dat mag als Bedrijfsleider zijn, of als verkoper met leidinggevende kwaliteiten en ambitie.

Je kunt enkele weken ingewerkt worden in het Marquardt systeem, in een vestiging van Marquardt, zodat je op de dag van de opening in december helemaal klaar bent om keukens te gaan verkopen!

Heb je interesse, solliciteer dan als volgt!
Schrijf je in/neem contact met me op
en we gaan samen kijken of er een match mogelijk is!
Binnen 2 werkdagen krijg je van mij een persoonlijke reaktie, per mail of telefoon.
Als het er naar uitziet dat een match mogelijk is ga ik je interviewen in een persoonlijk gesprek en ik laat je gelijk weten of ik je ga voorstellen aan de opdrachtgever.
Tijdens het interview leg ik je uit hoe de procedure zal verlopen.
Als ik geen match zie, zal ik je uitleggen waarom dat is en wellicht heb ik wel een andere leuke vacature in portefeuille, die beter bij jou past.

Waarom solliciteren via dic werft?
Sinds 2006 heb ik een enorm netwerk opgebouwd bij toonaangevende werkgevers in verschillende branches, zoals Retail, Sales, Bouw, Hospitality, Digital en Recruitment.
Het kennen van veel mensen die kunnen/mogen beslissen is een groot voordeel voor jou, als kandidaat!

dic werft

  • Esdoorndreef 133
    3137 BL Vlaardingen

  • 0653 - 844338
    Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Powered by